Seneste nyt

23. April. 2019
Danskerne skal lære at se på delfiner og hvaler, som de ser på elefanter. Delfiner trives ikke i fangenskab, men kun halvdelen af danskerne finder delfinunderholdning uacceptabelt.
06. Marts. 2019
Orangutanger reddet fra turistindustrien eller fra et liv som kæledyr kan ikke altid klare sig selv i naturen. Vi har støttet et ø-reservat, hvor de kan leve beskyttet resten af livet.
23. Januar. 2019
En redningsaktion har befriet over 40 vilde dyr fra turistfælde i Peru. Det skete takket være vores afsløring af, at vilde dyr indfanges i Amazonas-regnskoven og bruges som rekvisitter på turistfotos.
09. Januar. 2019
Slut med elefanter i danske cirkus. Bjørne reddet fra blodige kampe. FN vil hjælpe havdyrene ved at mærke fiskegarn. Store svineproducenter omlægger til løsdrift. Omkring en halv million dyr hjulpet i katastrofer. Der er bare nogle af vores resultater fra 2018.
03. December. 2018
Vilde dyr i cirkus bør have et dyrevenligt otium. Det fastslår Det Dyreetiske Råd i en rapport til Miljø- og Fødevareministeriet. Vi bifalder anbefalingerne, og opfordrer politikerne til at vedtage loven snarest.
08. November. 2018
Vores kampagne for at stoppe udnyttelsen af vilde dyr i turistindustrien har vundet en guldpris. Det skete ved World Responsible Tourism Awards 2018, der netop har fundet sted i London.
07. November. 2018
Der er ikke megen hjælp fra rejsebranchen, hvis du vil være en dyrevenlig turist. Det viser ny undersøgelse af brancheforeninger i hele verden. I Danmark vil brancheforeningerne nu tage hånd om problemet.