Adoptér et dyr

Vil du være med til at sikre mad, omsorg og pleje til et dyr, som tidligere har levet i fangenskab for at underholde mennesker? Du kan adoptere en reddet bjørn eller elefant – og få en unik mulighed for at følge med i, hvordan den nu nyder livet i et af de naturskønne fristeder, som vi støtter. 

Adoptér en elefant >>

Elefanter lever under groteske forhold i Asien, hvor de bliver trænet og slået brutalt for at adlyde mennesker. Du kan adoptere en reddet elefant for 150 kr. om måneden og være med til at give den et skønt liv et i elefantvenligt fristed i Thailand.

Adoptér en bjørn >>

I Rumænien og de omkringliggende lande har bjørne i årevis levet i små, triste bure for at tiltrække besøgende. Når du adopterer en reddet bjørn til 95 kr. om måneden, er du med til at give den et naturligt bjørneliv i Europas største bjørnereservat.

Stop mishandling af verdens dyr 

Vilde dyr hører til i naturen – ikke i fangenskab som underholdning for mennesker.

En bjørne- og elefantadoption er symbolsk, og støtten går både til at sikre langsigtet pleje og et naturligt liv til adoptiv-dyrene – og til vores omfattende arbejde med at beskytte verdens andre udsatte dyr mod udnyttelse og mishandling.