Adopter en elefant

Adoptér en elefant

Har du plads i dit hjerte til en elefant med en stor personlighed?

Vil du være med til at sikre, at vi kan give omsorg, mad og dyrlægehjælp til elefanter, som er reddet fra mange års mishandling i bl.a. turistindustrien?

Nu kan du adoptere en elefant og give den det skønne liv, som den fortjener!

Mød elefanterne

Elefant-ikon

Tusindvis af elefanter lider i fangenskab i turistindustrien i Asien, hvor de bliver trænet med brutale metoder til at adlyde og underholde mennesker.

Vi støtter flere naturskønne fristeder i Thailand for elefanter, der er reddet fra bl.a. turistindustrien.

Efter mange års fangenskab og mishandling har elefanterne brug for livslang pleje og omsorg – derfor håber vi, at du vil adoptere en elefant nu. Så støtter du samtidig vores arbejde for at beskytte verdens andre udsatte dyr mod udnyttelse. 

Som tak får du et flot adoptions-certifikat, og vi holder dig opdateret om din adoptiv-elefants liv.

Mød elefanterne

Omsorgsfulde Mae Gohgae

Omsorgsfulde Mae Gohgae

Hunelefanten Mae Gohgae er ca. 50 år. Hendes personlighed er meget moderlig og beskyttende. Mae Gohgae lever i ChangChill, Thailand

Trompeterende Mayura

Trompeterende Mayura

Mayura er en hunelefant i 30'erne. Hendes personlighed er meget energisk og højlydt. Mayura lever i ChangChill, Thailand

Modige Kammoon

Modige Kammoon

Hunelefanten Kammoon er ca. 80 år. Hendes personlighed er meget selvstændig, fræk (og stædig). Kammoon lever i Somboon Legacy Foundation, Thailand.

Mange dyrevenner har en særlig plads i hjertet til vores arbejde med at beskytte elefanter. Derfor giver vi nu mulighed for, at du kan adoptere en reddet elefant – så du kan få opdateringer og følge med i elefantens liv og samtidig støtte vores arbejde for at beskytte andre udsatte dyr.

Gitte Buchhave, Direktør World Animal Protection Danmark
Grafik med elefanter og hjerter