En elefantflok på vandring

Animal Protectors

For at udbrede World Animal Protections arbejde får vi bl.a. dedikeret opbakning fra en række dygtige, professionelle og kendte mennesker, der bruger deres platform og evner til at hjælpe med at beskytte verdens dyr. 

Vores Animal Protectors taler dyrenes sag og tilføjer personlige synspunkter og perspektiver. Deres synspunkter er ikke nødvendigvis identiske med World Animal Protections. Arbejdet er frivilligt og ulønnet.

Animal Protectors
Simone Lykke forside

Simone Lykke, Skuespiller

Thomas Rathsack forside

Thomas Rathsack, Forfatter og tidligere jægersoldat

Mathilde Norholt forside

Mathilde Norholt, Skuespiller

Johannes Nymark

Johannes Nymark, Skuespiller

Michaela Theibel

Michaela Theibel, Content Creator

Jesper Skibby forside

Jesper Skibby, Tidligere professionel cykelrytter

Laura Back

Laura Bach, Skuespiller og mentor

Maria Erwolter forside

Maria Erwolter, Skuespiller

Springende legesyge delfiner

Hvordan er man en Animal Protector?

For at blive Animal Protector hos World Animal Protection skal man bruge sin stemme og platform til at fremme en eller flere af vores sager og arbejde for dyrene.

Organisationen tager ikke ansvar for, hvordan en Animal Protector bruger sine penge, eller hvad personen spiser. Forholdet mellem en Animal Protector og organisationen ophører, hvis personen (efter forholdet er indgået) støtter og offentligt viser interaktion med eller udnyttelse af vilde dyr, eller promoverer pelsvarer. Forholdet kan ligeledes ophøre, hvis personen udtaler sig i groft sprog og tone på organisationens vegne.