En elefantflok på vandring

Laura Bach

Laura Back

Laura Bach

Laura Bach er skuespiller og mentor.

Hun har siden 1998 medvirket i serier, film og teaterproduktioner og har sideløbende haft sit virke som mentor siden 2016. Gennem årene har hun både boet og arbejdet i udlandet over flere omgange, og i sine helt unge år boede hun i Sydafrika i en bushcamp nær Krugers National Park, hvor hun havde sin daglige gang blandt de vilde dyr og den smukke vilde natur. Hun bor nu i Valby sammen med sin søn og deres hund Mila.

Hvorfor er dyr vigtige for dig?

Jeg lærte tidligt, at dyr er essentielle for planetens overlevelse. Hvor respektindgydende og vigtige dyr er i alle deres størrelser og former. 

Og dog behandler vi dem så grusomt på så mange måder. 

Det er i den grad værd at kæmpe for stopper. For dyrenes skyld. For vores egen og for vores børns fremtids skyld. 

Hvorfor ville du gerne være Animal Protector?

World Animal Protection er en organisation, der virkelig formår at gøre en forskel. Ikke alene i spændvidden af hvor langt de når ud, både med hensyn til deres hjælp til både vilde dyr og landbrugsdyr, men også med deres viden om dyrs trivsel og mistrivsel, som det er så afgørende når ud til flest muligt.

Og jeg er så glad for at kunne være en bette brik i at få deres arbejde understøttet og budskaber delt. 

Hvilken oplevelse med et dyr har haft stor betydning for dig?

Hvor skal man næsten starte og slutte? Min store kærlighed til vilde dyr stammer naturligvis fra min tid i Sydafrika, og så er jeg helt grundlæggende opdraget til at have respekt for alle dyr og al natur og er desuden vokset op med hunde. Og det stak helt af i hjertet på mig, da min søn og jeg fik hund for et par år siden. Den hund kan på en eller anden måde nå helt ind i vores inderste ved bare at være til. Og at se min søn og vores hund sammen er noget af det bedste, jeg ved.

Instagram: instagram.com/laurasofiabach/

 
Mød vores andre Animal Protectors

Springende legesyge delfiner

Hvordan er man en Animal Protector?

For at blive Animal Protector hos World Animal Protection skal man bruge sin stemme og platform til at fremme en eller flere af vores sager og arbejde for dyrene.

Organisationen tager ikke ansvar for, hvordan en Animal Protector bruger sine penge, eller hvad personen spiser. Forholdet mellem en Animal Protector og organisationen ophører, hvis personen (efter forholdet er indgået) støtter og offentligt viser interaktion med eller udnyttelse af vilde dyr, eller promoverer pelsvarer. Forholdet kan ligeledes ophøre, hvis personen udtaler sig i groft sprog og tone på organisationens vegne.