En elefantflok på vandring

Thomas Rathsack

Thomas Rathsack intro

Thomas Rathsack

Thomas Rathsack er tidligere jægersoldat, forfatter, TV-vært og foredragsholder. Han er indehaver af coachingvirksomheden #levforhelvede. Thomas er drevet af rastløshed og retfærdighedssans samt kærlighed til dyr og ikke mindst hunde.

Hvorfor er dyr vigtige for dig?

Fordi dyr som udgangspunkt har de bedste intentioner. Fordi dyr er 'rene' væsner uden skjulte agendaer. Fordi dyr er anstændige og ikke moralsk korrumperede væsner. Fordi dyr er vigtige for vores planets eksistens.

Hvorfor ville du gerne være Animal Protector?

Kan jeg som ambassadør bare gøre en lille positiv forskel for dyrs ve og vel, er det grund nok.

Hvilken oplevelse med et dyr har haft stor betydning for dig?

Mit livs kærlighed, Selma. Hun var en få uger gammel hundehvalp, der ensom og udmattet trykkede sig i en grøft under Afghanistans hede sol. Jeg samlede hende op, og vi dannede par i de efterfølgende 16 år. Det smukkeste og fineste væsen, jeg har kendt.

Instagram: instagram.com/thomas_rathsack/

 
Mød vores andre Animal Protectors

Springende legesyge delfiner

Hvordan er man en Animal Protector?

For at blive Animal Protector hos World Animal Protection skal man bruge sin stemme og platform til at fremme en eller flere af vores sager og arbejde for dyrene.

Organisationen tager ikke ansvar for, hvordan en Animal Protector bruger sine penge, eller hvad personen spiser. Forholdet mellem en Animal Protector og organisationen ophører, hvis personen (efter forholdet er indgået) støtter og offentligt viser interaktion med eller udnyttelse af vilde dyr, eller promoverer pelsvarer. Forholdet kan ligeledes ophøre, hvis personen udtaler sig i groft sprog og tone på organisationens vegne.