En elefantflok på vandring

Jesper Skibby

Jesper Skibby intro

Jesper Skibby

Jesper Skibby er tidligere professionel cykelrytter og blev hurtigt folkekær i Danmark for sine sjove kommentarer og overskud.

I løbet af karrieren på cyklen boede han mange år i Belgien, hvor han også var respekteret og elsket som cykelrytter. Efter cykelkarrieren blev Jesper ansat i FCK, og har også arbejdet i Lyngby Boldklub. Senere har Jesper optrådt i utallige tv-programmer og arbejder i dag som konsulent og foredragsholder. Privat lever Jesper sammen med sin kone Mette og deres datter Elisabeth.

Hvorfor er dyr vigtige for dig?

Dyr har altid betydet meget for mig - hele mit liv. Jeg er vokset op med dyr, som har betydet alt for mig og givet mig ro. Min datter Elisabeth har også altid været tæt knyttet til dyr og har haft alverdens dyr. Vi har altid taget misrøgtede dyr ind i vores hjem, passet og plejet dem og hjulpet dem.

Hvorfor ville du gerne være Animal Protector?

Jeg ønsker at være Animal Protector, fordi hvis vi alle står sammen og behandler dyr bedre i hele verden, så står vi tilbage med en meget bedre verden.

Hvilken oplevelse med et dyr har haft stor betydning for dig?

Jeg har haft mange skønne oplevelser med dyr. Haft mange skønne ture med min hund, hvor vi blev gode venner med køer og forstod, hvor kloge og empatiske de er. Det gør mig især glad at hjælpe misrøgtede hunde og se, hvordan kærlighed og pleje kan gøre dem til fantastiske, kærlige hunde.>

Instagram: instagram.com/jesperskibby/

 
Mød vores andre Animal Protectors

Springende legesyge delfiner

Hvordan er man en Animal Protector?

For at blive Animal Protector hos World Animal Protection skal man bruge sin stemme og platform til at fremme en eller flere af vores sager og arbejde for dyrene.

Organisationen tager ikke ansvar for, hvordan en Animal Protector bruger sine penge, eller hvad personen spiser. Forholdet mellem en Animal Protector og organisationen ophører, hvis personen (efter forholdet er indgået) støtter og offentligt viser interaktion med eller udnyttelse af vilde dyr, eller promoverer pelsvarer. Forholdet kan ligeledes ophøre, hvis personen udtaler sig i groft sprog og tone på organisationens vegne.