Kold ærtesuppe (GLUTENFRI)
#MereGrøntMindreKød
Opskrift fra ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann.
Instagramprofil: @Kristina.Hoffamnn
https://www.instagram.com/kristina.hoffmann/ 
Ingredienser
2 personer:
- 400 g frosne ærter
 - 450 ml plantemælk
 - Frisk Mynte
 - Saften fra ½ citron
 - 1 spsk. lys miso, evt. glutenfri
 - 1 spsk. agavesirup
 - Evt. 1 håndfuld friske ærter
 - Lidt mynte
 - Evt. ærteskud
 - Evt. løgblomst
 
    Fremgangsmåde
- Skyl de frosne ærter under varmt vand i 20 sekunders tid. Blend ærterne med plantemælk, frisk mynte, citronsaft, lys miso og agavesirup.
 - Si suppen evt. i et klæde og stil den på køl. Gem mosen til anretning.
 - Vend de friske ærter sammen med finthakket mynte.
 - Anret de friske ærter og ærtemosen, som er siet fra.
 - Servér den kolde suppe ved siden af og hæld over lige inden servering. Anret evt. med ærteskud og løgblomst
 
Billede og opskrift fra: ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann