TripAdvisor stopper billetsalg til Cayman Turtle Centre

29/05/2017

Verdens største rejsesite har stoppet sit billetsalg til center, hvor over 5.000 truede havskildpadder lever under elendige forhold. Vi presser på for at få stort krydstogsselskab til at følge trop.

"Det er på tide, at dette groteske sted ændrer kurs og bliver omdannet til et ægte rehabiliteringscenter for havskildpadder.” Neil D’Cruze, seniorrådgiver for vores arbejde med vilde dyr

Nu hvor TripAdvisor er stoppet med at sælge billetter til Cayman Turtle Centre, fordi havskildpadderne lider, øges presset på krydstogtselskabet Carnival Cruise Line, der hvert år sender tusindvis af turister til stedet.

Havskildpadderne på centeret lever i overfyldte, lavvandede bassiner, og de bliver ikke fodret korrekt. De unaturlige forhold får skildpadderne til at udvise unaturlig adfærd – blandt andet aggression og kannibalisme.

100.000 har skrevet under for at hjælpe havskildpadderne

Mere end 100.000 dyrevenner verden over har bakket op om vores underskriftsindsamling https://www.worldanimalprotection.dk/stop-mishandling-af-truede-havskil…, der lægger pres på Carnival Cruise Line for at få dem til at stoppe med at sende turister til havskildpadde-centeret.

Neil D’Cruze, der er seniorrådgiver for vores arbejde med vilde dyr, siger:

”Det offentlige ramaskrig mod den dyremishandling, der finder sted på Cayman Turtle Centre, vokser dag for dag. TripAdvisor har droppet deres billetsalg til stedet – nu er det på tide, at Carnival stopper med at vende det blinde øje til dyrplageriet.”

Han fortsætter: ”TripAdvisors beslutning sender et klart budskab: Turister har ikke lidende dyr på deres liste over ’must see’ ferieoplevelser. Det er på tide, at dette groteske sted ændrer kurs og bliver omdannet til et ægte rehabiliteringscenter for havskildpadder.”

De turister, der besøger centeret, ved typisk ikke, at skildpadderne lider, når turisterne holder dem og tager selfies med dem.

Det er dyrt at mishandle havskildpadder

Cayman Turtle Centre har ekstremt store udgifter og er afhængigt af tilskud fra Caymanøernes regering – hvert år modtager centeret omkring 12 millioner US dollars. Disse penge kunne bruges langt bedre på at hjælpe med at beskytte og bevare de truede grønne havskildpadder.

Giv din støtte så vi kan få hjulpet vores venner i havene

Støt her