Dyrene er hårdt ramt under orkanens hærgen i Costa Rica

28. November. 2016

Vi har sat ind med foder til 3.000 køer, grise hunde og katte, der har desperat brug for hjælp. I de kommende dage vil vi hjælpe 70.000 dyr.

Tusindvis af dyr er i nød, efter at orkanen Otto har hærget Costa Rica. Voldsomme regnskyl, oversvømmelser, kraftige vinde og mudderskred har skabt kaos i landet, og særligt landområderne er hårdt ramt.

Mange familier i Costa Rica er afhængige af deres køer, grise og høns, og mange har hunde og katte som kæledyr.

Dyrene er i fare for at komme til skade eller drukne på grund af den kraftige blæst og oversvømmelserne. De overlevende dyr er meget sårbare over for sygdomme, parasitter og bakterieinfektioner.

Hurtig indsats for at redde dyrene

Orkanen Otto ramte Costa Rica den 24. november, og den 25. november rykkede vores katastrofeteam ud med akut hjælp til dyrene.

Teamet har i første omgang foder med til 1.500 køer, 300 grise, 900 hunde og 200 katte i de hårdt ramte Upala- og Bagaces-regioner. Begge områder er raseret af mudderskred og styrtflod. Mange huse har mistet deres tage, og omkring 40 huse er oversvømmede helt op til taget.

Vi samarbejder med myndigheder og offentlige institutioner om at tilbyde endnu mere hjælp til dyr og deres ejere i de kommende dage. Vores mål er at hjælpe 70.000 dyr inden for en kort periode.

Dyr og menneskers liv hænger sammen

”Dyrene er mange menneskers levebrød. Hvis dyrene bliver syge eller dør, går det hårdt ud over deres ejere – særligt i landområder, hvor folk ikke har så mange penge,” siger Juan Carlos Murillo, der er leder af vores katastrofearbejde.

Du kan støtte vores arbejde for at redde katastroferamte dyr >>

Dyrene er mange menneskers levebrød. Hvis dyrene bliver syge eller dør, går det hårdt ud over deres ejere – særligt i landområder, hvor folk ikke har så mange penge.

Del i dit netværk:

Pinterest