Body Shop støtter os i kampen mod handlen med vilde dyr

15/07/2020

I november mødes verdens største økonomier i G20-landene til topmøde. Her vil vi have et forbud mod handel med vilde dyr på dagsordenen. Nu bakker hudplejekæden Body Shop op om vores indsats.

"Takket være Body Shops støtte kommer vi til at kunne lægge yderligere pres på G20-landene, som vi vil have til at forbyde handlen med vilde dyr globalt."

I over 40 år har det internationale hudplejefirma Body Shop arbejdet for at skabe en bedre verden for mennesker, dyr og miljø. Nu støtter de også vores kamp mod handlen med vilde dyr.

Body Shop er kendt for deres forretningsmodel, som er baseret på hudplejeprodukter, der ikke er testet på dyr. De anvender desuden kun indpakninger til deres produkter, der kan genbruges, og de støtter producenter i den tredje verden med bæredygtige indkøb.

Mange gode grunde til at passe på de vilde dyr

Velgørenhedsarbejdet er vigtigt for Body Shop, som støtter mange forskellige projekter rundt om i verden. Det er derfor en glædelig nyhed, at Body Shop nu støtter vores arbejde for at stoppe handlen med vilde dyr. Kampagnen henvender sig til verdens ledere ved det kommende G20-topmøde i november, hvor verdens 20 største økonomier mødes.

”Der findes mange grunde til at passe på verdens vilde dyr. Body Shop i Sverige og Danmark hjælper World Animal Protection med deres underskriftsindsamling for at stoppe handlen med vilde dyr. Det gør vi ved at bruge vores platforme til at dele underskriftsindsamlingen med vores engagerede netværk på vores kanaler,” skriver Body Shop.

Dyrene lider

Elefantshow

Tigre, bjørne, elefanter, delfiner, slanger og mange andre vilde dyr lider enormt på grund af den globale handel med vilde dyr. De er enten indfanget fra naturen eller avlet i fangenskab og holdes ofte under overfyldte og uhygiejniske forhold, der kan forårsage enorm stress hos dyrene og føre til spredningen af vira.

Vi opfordrer til, at man hverken holder vilde dyr som kæledyr, støtter den grusomme turistindustri med vilde dyr eller køber medicin, der indeholder kropsdele fra vilde dyr.

”Vi er meget glade og taknemmelig for Body Shops støtte. Det er en stor international virksomhed med en bæredygtig profil, der også inkluderer dyrene. Takket være Body Shops støtte kommer vi til at kunne lægge yderligere pres på G20-landene, som vi vil have til at forbyde handlen med vilde dyr globalt, så vi ikke risikerer flere pandemier i fremtiden,” siger Lina Dahl, kampagneansvarlig for World Animal Protection Sverige.

Skriv under for at stoppe handlen med vilde dyr

Sådan stopper vi vilde dyrs lidelser

Turister betaler for at få taget fotos med tiger

Den globale handel med vilde dyr er en milliardindustri, der er skyld i enorme lidelser hos dyrene og til fare for menneskers helbred. Vi opfordrer landene i...

Bjørn reddet efter 34 år bag tremmer

Tanya i Libearty-reservatet

Efter 34 år i fangenskab er bjørnen Tanya blevet reddet fra Galati Zoo i Rumænien. Hun har tilbragt hele sit liv bag tremmer i et lille betonindelukke. Nu har...