Beyoncé poserer med tigerunge

07/01/2015

Den type feriebilleder understøtter en industri, der mishandler dyrene bag facaden.

Sangeren Beyoncé og hendes familie har på en ferie i Thailand fået taget et billede sammen med en tigerunge. Dermed har de uden at vide det støttet den omfattende mishandling af tigere i underholdningens navn.

De tigere, som bruges til at turister kan få taget billeder med dem, lever ofte i små, trange bure eller er fastlænket til gulvet det meste af dagen. De fjernes med magt fra deres mødre, for at turister kan made dem med sutteflaske. Det er meget langt fra deres naturlige liv i den vilde natur. Men denne bagside af turismen bliver skjult for publikum.

Turister som Beyoncé ved sjældent, at tigeren lider hver dag hele livet, for at de kan få taget et feriebillede med den. 

Tigere er ikke legetøj

Vores ekspert i vilde dyr, dr. Jan Schmidt-Burbach, siger:

“En tiger er ikke et stykke legetøj. Man skal ikke sætter tigerens sundhed og trivsel på spil, fordi man vil have taget et billede med den. Den type feriebilleder understøtter en industri, der mishandler dyrene bag facaden. 

Jeg vil opfordre alle, som overvejer at få tage en selfie med et vildt dyr, til at sætte sig ind i hvordan dyrene har det bag facaden. Når først folk kender sandheden, kan de være med til at sætte en stopper for mishandlingen af vilde dyr ved i stedet at se dem i naturen, hvor de hører hjemme.”

Vi arbejder for at udbrede kendskabet til, hvordan dyrene behandles. En global undersøgelse viser, at 50 % af de turister, der betaler for at lade sig underholde af vilde dyr, gør det, fordi de elsker dyr. Hvis de kendte til de lidelser, dyrene gennemgår, ville de næppe støtte den type attraktioner.

Skriv under for at vise, at du er enig i, at underholdning med vilde dyr skal stoppes >>

Eller giv en økonomisk støtte til vores kamp for dyrene i underholdningsbranchen.

Støt her

Vilde dyr lider på mange feriesteder

Makakabe i fangenskab, Thailand

Kom med os en tur bag facaden og find ud af, hvordan dyrene bliver behandlet, for at turister kan få taget en tigerselfie, gå tur med en løveflok eller ride på...