Din arv – dyrenes fremtid

Du kan gøre en forskel for de mange dyr verden over, der har brug for vores hjælp, hvis du tilgodeser os i dit testamente.

Bestil vores arvefolder

Bestil
Indicates required field

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjepart, og du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs også vores persondatapolitik

Lad din kærlighed til dyrene leve videre

Alt for ofte står dyr helt uden beskyttelse. De har brug for vores hjælp – og for din.

"Jeg har altid sagt, at når jeg ikke er her mere, skal dyrene arve mig. Men jeg kunne jo ikke være sikker på, at det ville ske, når det bare er noget, jeg har sagt mundtligt. Derfor har jeg skrevet testamente. Så ved jeg med 100 % sikkerhed, at mit ønske bliver fulgt."
Elisabeth Jenny Pedersen

Når de betænker os i dit testamente, er du med til at:

  • redde elefanter, tigre, delfiner og andre vilde dyr fra at blive udnyttet til turistunderholdning
  • stoppe mishandlingen af bjørne, der bliver brugt som ingredienser i traditionel medicin eller brutalt trænet til at optræde
  • redde tusindvis af sultne og sårede dyr, der kæmper for at overleve i kølvandet på naturkatastrofer
  • sørge for bedre forhold for grise, kyllinger og andre landbrugsdyr, så de får et liv, der er værd at leve

... og meget, meget mere. Med en testamentegave sikrer du, at vi kan fortsætte med at beskytte verdens dyr – langt ud i fremtiden. 

"Jeg har testamenteret en del af min arv til World Animal Protection, fordi de hjælper dyr over hele verden, ikke kun i Danmark. Og fordi de ved at hjælpe dyrene i blandt andet naturkatastrofer også hjælper ejerne, der ville få det meget vanskeligt, hvis de mistede deres dyr."
Kirsten (anonym)

detgodetestamente.dk
Klik på logoet og læs mere om Det Gode Testamente-samarbejdet.
Når du giver en del af din arv til World Animal Protection, kan du få dækket op til 5.000 kr. af omkostningerne til advokaten.

Tag stilling – for din egen og dine efterladtes skyld

Ofte ønsker folk at fordele arven anderledes, end den ville blive, hvis de ikke gør noget.

Det kan give ro i sindet at vide, hvordan din arv bliver fordelt. Med et testamente undgår du samtidig unødig forvirring blandt dine efterladte.

"Jeg har ingen børn, og uden testamente kan det ende med en vældig ballade, når arven skal deles. Så nu har jeg bestemt, at min arv skal gå til dyrene."
Ketty (anonym)

Du kan også vælge at betænke en organisation, som har særlig betydning for dig i dit testamente, uden at arven til dine øvrige arvinger ændres. Det kan du læse mere om her.

Tag arvetesten fra Det Gode Testamente og bliv klogere på, om det er relevant for dig at oprette testamente:

Tag arvetesten

"Det gør mig glad at tænke på, at nogen får glæde af min arv, når jeg ikke selv er her længere. Det er rart at vide, at pengene går nogle gode steder hen, hvor de kan gøre en forskel. Der er brug for nogen, der støtter dyrene. Det føles rigtigt for mig, at en del af min arv går til dem."
Jette Damgaard

Værd at vide

Det er nemt at oprette testamente, og hvis du betænker os med en arv, dækker vi helt eller delvist de omkostninger, der er forbundet med at udfærdige testamentet.

Læs mere dette og de andre mest almindelige spørgsmål om arv og testamente her.

"Det var virkelig nemt. Sammenlagt tog det mig ikke mere end tre-fire timer at oprette testamentet, og det var inklusiv transport til advokaten for at underskrive. Og det kostede mig ikke noget. For mig handler det om at tage en beslutning og sige: ’Hvad er vigtigt for mig?’  Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har gjort det."
Jette Damgaard

Har du spørgsmål til arv og testamente?

Kontakt Lisbeth, hvis du har spørgsmål om arv

Kontakt Lisbeth Dolberg på arv@worldanimalprotection.dk eller 3393 7212 – hun sidder klar til at hjælpe.