Videoer: Danske EU-kandidater vil arbejde for dyrene

14/05/2019

Dyrene skal sættes på dagsordenen i EU. Hør fire af de danske EU-kandidater fortælle, hvorfor de vil stille sig på dyrenes side, hvis de bliver valgt ind i EU-Parlamentet.

Vi er en upartisk dyrebeskyttelses-organisation og har intet ønske om at fremme bestemte partier eller kandidater.

Valget til EU-Parlamentet den 26. maj 2019 har stor betydning for dyrene. EU-lovgivningen påvirker nemlig i høj grad dyrevelfærden i hele Europa – også i Danmark. For eksempel har EU indført et forbud mod handel med sæl-produkter og forbudt dyreforsøg til brug i kosmetik.

EU har også stor indflydelse, når det drejer sig om blandt andet forholdene for landbrugsdyr, beskyttelse af vilde dyr, handel med eksotiske kæledyr og illegale hvalpefabrikker.

I videoerne herunder kan du se fire kandidater fra forskellige partier fortælle om, hvorfor de vil arbejde for bedre dyrevelfærd i EU.

Rasmus Vestergaard Madsen, stiller op for EnhedslistenCharlotte Libach, stiller op for Det Konservative FolkepartiJeppe Kofod, stiller op for SocialdemokratietMathias Von Jessen, stiller op for Det Radikale Venstre

På VoteforAnimals2019 finder du alle de dyrevenlige danske kandidater. Vi er en upartisk dyrebeskyttelsesorganisation og har intet ønske om at fremme bestemte partier eller kandidater. 

Find din dyrevenlige danske kandidat

Hjælp dyrene i EU ud af burene

Et af punkterne i den erklæring, som de dyrevenlige kandidater kan tilslutte sig, omhandler et forbud mod bure til landsbrugsdyr i hele EU. Vi er også en del af det europæiske borgerinitiativ ’End Cage Age ’ – ’Ud af buret ’, der kræver sådan et forbud.

Du kan bakke op om initiativet her:

Skriv under mod bure til landbrugsdyr i EU

Facebook censurerer dyregrupper

Det er ikke kun farlige profiler og falske nyheder, der bliver spærret på Facebook. Nu bliver der også ryddet op i grupper for dyreelskere for at undgå handel med dyr.

Det er ikke kun farlige profiler og falske nyheder, der bliver spærret på Facebook. Nu bliver der også ryddet op i grupper for dyreelskere for at undgå handel...