Køer, Cambodia

Vi samarbejder med Nestlé om at ændre dyrs liv

Nyheder

Nestlé har forpligtet sig til at garantere gode standarder for dyrevelfærd i alle deres kæder af globale fødevareleverandører og alle deres produktsektorer.

Vi kan med stor glæde fortælle, at vi har indgået en verdensomspændende samarbejdsaftale med et af verdens største fødevarebrands, Nestlé. Aftalen giver os en enestående mulighed for at forbedre livet for millioner af landbrugsdyr over hele verden.

Nestlé har forpligtet sig til at garantere gode standarder for dyrevelfærd i alle deres kæder af globale fødevareleverandører og alle deres produktsektorer. Sammen kan vi være med til at opbygge Nestlés viden om dyrebeskyttelse og gøre denne viden til en essentiel del af Nestlés strategi for ansvarligt indkøb.

Vores fokus er på at sikre bedst mulig velfærd for de millioner af dyr, der indgår i den globale fødevareproduktion. Vi er overbevist om, at vi sammen vil gøre en positiv forskel for disse dyr.

Samarbejdet har ikke bare indflydelse på Nestlés arbejde. Det sender også et højt og tydeligt budskab til alle andre, der er involveret i fødevareindustrien: Alle virksomheder bør behandle dyr humant. Vi mener, at forbrugere har ret til at forvente dette af de virksomheder, der forsyner os med mad.

Vi går en spændende tid i møde, og vi ser frem til at opdatere om de fremskridt og den positive effekt, der kommer ud af samarbejdet.

Vil du vide mere