Pernille Sams er ny formand for World Animal Protection Danmark

03/05/2017

På vores netop afholdte generalforsamling tiltrådte Pernille Sams som ny formand i bestyrelsen.

"Jeg er utrolig glad for min nye rolle som bestyrelsesformand for World Animal Protection. Det ligger mig meget på sinde, at dyr skal have et godt liv, behandles ordentligt og med respekt. Det er et fantastisk stykke arbejde, som World Animal Protection for at beskytte dyr over hele verden. En indsats, som jeg er stolt af at stå i spidsen for. Jeg håber, at jeg kan hjælpe organisationen til at blive endnu bedre, og at nå endnu bredere ud med sit arbejde, så vi øger kendskabet til World Animal Protection her i landet," siger Pernille Sams.

Hun fortsætter: "Det er mit håb, at vi kan blive endnu mere synlige, få endnu flere mennesker og fonde til at støtte op om arbejdet og dermed få mulighed for at hjælpe endnu flere dyr."

I World Animal Protection glæder vi os over valget af Pernille Sams som vores nye formand og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Pernille Sams er ejendomsmægler og jurist, har stor erfaring med bestyrelsesarbejde og har tidligere siddet i Folketinget. I dag driver hun sit ejendomsmæglerfirma med speciale i liebhaverejendomme, som også er kendt blandt andet fra TV2-programmet Liebhaverne.