Kina: Historisk samarbejde om at udfase bjørnegaldeindustrien

28. Juli. 2015

Et helt nyt samarbejde mellem det statslige institut DRC og World Animal Protection ser nu dagens lys. Det er en milepæl i arbejdet for at beskytte Kinas bjørne. Vi er fast besluttet på, at bjørnegaldeindustrien skal udfases både i og uden for Kina.

Vi har netop underskrevet en samarbejdsaftale (MoU) med et af landets førende forskningsinstitutter, det statslige DRC (Development Research Center). I det nye samarbejde vil vi afdække bjørnegaldeindustriens omfang og definere, hvilke indsatser, der er de mest effektive til at stoppe denne udnyttelse af bjørne.

Undersøgelserne vil blive udført med en serie af åbne forumer og høringer, som kan overværes af alle interesserede. Det betyder, at processen bliver en oplysningsindsats i sig selv, hvor holdninger til industrien kan belyses og diskuteres.

Bjørnefabrikkerne skal lukkes

Vi arbejder på at skabe en vedvarende forandring for Asiens bjørne - industrien skal udfases, og bjørnene skal blive, hvor de hører hjemme - i naturen.

Læs mere om vores arbejde for at stoppe bjørnegaldeindustrien >>

Læs også: Slut med at avle bjørne på bjørnegaldefabrikker i Sydkorea >>

"Vi arbejder på at skabe en vedvarende forandring for Asiens bjørne - industrien skal udfases, og bjørnene skal blive, hvor de hører hjemme - i naturen."

Del i dit netværk:

Pinterest