Hjælp til dyrene i Beirut

19/08/2020

Under de voldsomme eksplosioner i Beirut blev mange kæledyr dræbt, sårede, fanget i sammenstyrtede bygninger eller kom væk fra deres ejere. Vi støtter arbejdet for at redde dem.

Hele verden så med rædsel videoerne af dobbelteksplosionerne i Beirut tirsdag den 4. august, der skabte enorme ødelæggelser i en radius af 5 km. 

Tusindvis af mennesker blev såret og hundredvis døde. Mange kæledyr blev også dræbt, sårede eller udsat for ekstrem stress. Utallige dyr strejfer nu alene og bange rundt i gaderne blandt ruinerne, og mange er fanget under de sammenstyrtede bygninger.

De overlevende dyr er i stor fare for at dø af deres skader eller af sult, fordi de er kommet væk fra deres ejere. Der er særligt mange katte i byen, men også flere hunde.

Vi har derfor sat ind med støtte til den libanesiske organisation Animals Lebanon, der redder dyrene, giver dem foder og dyrlægebehandling, genforener dyr og ejere og finder nye ejere til dyr, der nu ikke har nogen til at passe på sig. 

Kat reddet i Beirut

Kat reddet i Beirut

Hund reddet i Beirut

Fotos: Animals Lebanon

Du kan hjælpe os med at beskytte dyr i nød:

Støt nu

Kat reddet i Beirut

Arbejdet rykker: Nye bjørne reddet

I Balkasar-reservatet får reddede bjørne et godt liv

13 bjørne. Så mange reddede vores pakistanske partnerorganisation fra grotesk mishandling i første halvår af 2020. De fire nyeste ankom i juli måned til...

Send ikke vilde dyr tilbage på arbejde

Tigerunger udnyttes til tigerselfies i Thailands turistindustri

Sammen med den globale rejseudbyder Intrepid Travel opfordrer vi rejsebranchen til at tage ansvar i kølvandet på COVID-19 og sætte en stopper for udnyttelsen...