Vilde dyr

Vi mener, at vilde dyr hører hjemme i naturen, hvor de kan følge deres naturlige instinkter, og at de skal kunne leve i fred.

End the use of bear bile in Asian medicine
Tusinder af bjørne tilbringer deres liv i fangenskab under usle forhold på bjørnegaldefabrikker. Vi arbejder for en fremtid, hvor denne tilfangetagelse og mishandling af bjørne ikke længere finder sted.
Stop cruelty to bears
I Pakistan udsættes bjørne for brutale kampe mod hunde foran publikum. Vi kæmper med succes for at stoppe bjørne-hundekampene, og vi fortsætter til traditionen stopper.
Trænede kamphunde angriber bjørn i arena
Når bjørnens ejer trækker i rebet, gør det så ondt, at bjørnen stiller sig på bagbenene for at undgå smerten – den ”danser”. Vi kan redde bjørnene og give dem et godt liv i et bjørnereservat.
bjørne, rumænien, reservat
Rumænske bjørne i fangenskab lever ofte under usle forhold og er underernærede og stressede. Vi arbejder for at give dem et bedre liv i Europas største reservat.
Vilde dyr i underholdning
Når vilde dyr underholder strider det mod deres naturlige adfærd. Vi arbejder for at få stoppet shows med vilde dyr.
An elephant in Tanzania
Elefanter i Tanzania er i fare for at blive dræbt af lokale bønder, når elefanterne ødelægger afgrøderne. Vi indfører løsninger, som både beskytter elefanterne og menneskernes levebrød.
Leading retailers pull civet coffee from shelves
Verdens dyreste kaffe, Kopi Luwak, produceres ved hjælp af desmerkatte, hvor de lever under frygtelige forhold. Vi arbejder for, at der kun bruges fritlevende desmerkatte.
Seal trapped in ghost fishing gear is untangled by divers
Hvert år fanges 136.000 sæler og hvaler i fiskegrej, der bliver ladt tilbage i verdenshavene. Vi vil redde havets dyr fra disse dødsfælder.