Vilde dyr

Vi mener, at vilde dyr hører hjemme i naturen, hvor de kan følge deres naturlige instinkter, og at de skal kunne leve i fred.

Tusinder af bjørne tilbringer deres liv i fangenskab under usle forhold på bjørnegaldefabrikker. Vi arbejder for en fremtid, hvor denne tilfangetagelse og mishandling af bjørne ikke længere finder sted.

I Pakistan udsættes bjørne for brutale kampe mod hunde foran publikum. Vi kæmper med succes for at stoppe bjørne-hundekampene, og vi fortsætter til traditionen stopper.

Når bjørnens ejer trækker i rebet, gør det så ondt, at bjørnen stiller sig på bagbenene for at undgå smerten – den ”danser”. Vi kan redde bjørnene og give dem et godt liv i et bjørnereservat.

Rumænske bjørne i fangenskab lever ofte under usle forhold og er underernærede og stressede. Vi arbejder for at give dem et bedre liv i Europas største reservat.

Når vilde dyr underholder strider det mod deres naturlige adfærd. Vi arbejder for at få stoppet shows med vilde dyr. 

Elefanter i Tanzania er i fare for at blive dræbt af lokale bønder, når elefanterne ødelægger afgrøderne. Vi indfører løsninger, som både beskytter elefanterne og menneskernes levebrød.

Verdens dyreste kaffe, Kopi Luwak, produceres ved hjælp af desmerkatte, hvor de lever under frygtelige forhold. Vi arbejder for, at der kun bruges fritlevende desmerkatte.

Hvert år fanges 136.000 sæler og hvaler i fiskegrej, der bliver ladt tilbage i verdenshavene. Vi vil redde 1 million dyr fra disse dødsfælder før 2018.

Vilde dyr bliver dræbt eller taget til fange, fordi mennesker ser dem som en kilde til indtjening. Vi arbejder for at stoppe udnyttelsen af vilde dyr.

Truslerne mod vilde dyr vokser. Millioner af vilde dyr bliver jagtet og enten taget til fange eller dræbt, fordi mennesker ser dem som handelsvarer, som underholdning eller på anden måde som middel til at tjene penge. De forhold, vilde dyr lever under i fangenskab, er ofte meget kritisable, og dyrene har ikke mulighed for at følge deres naturlige instinkter. 

Del i dit netværk:

Pinterest