Landbrugsdyr

Ingen frisk luft. Intet dagslys. Ikke nok plads at bevæge sig på. Det er hverdagen for milliarder af landsbrugsdyr. Vi arbejder for at sikre bedre forhold for landbrugsdyrene.

Den industrielle fødevareproduktion er årsag til de mest omfattende tilfælde af dyremishandling i verden. Vi arbejder for at forbedre dyrevelfærden i landbruget.

Humane slagtemetoder sparer milliarder af dyr for unødig stress og smerte – og samtidig kan de give slagterierne forretningsmæssige fordele.

Dyrevelfærd i landbruget – et globalt problem

Den måde, landbrugsdyr bliver behandlet på, er verdens største dyrevelfærdsproblem – og problemet vokser dag for dag. I 2050 vil der være dobbelt så mange produktionsdyr i landbruget, som der var i år 2000. I dag er der 70 milliarder landbrugsdyr, og 2/3 af dem lever under kritisable forhold, hvor de ikke kan bevæge sig rundt og følge deres naturlige instinkter.

Vi arbejder for at sikre bedre dyrevelfærd for landbrugsdyr i hvert stadie – fra deres liv i landbruget til transporten til slagteriet og selve slagtningen. Det gør vi blandt andet ved at øge offentlighedens kendskab til forholdene i landbruget og ved at kæmpe for en bedre dyrebeskyttelseslovgivning.

I 2050 vil der være dobbelt så mange produktionsdyr i landbruget, som der var i år 2000.

Del i dit netværk:

Pinterest