Vilde dyr hører til i naturen

Elefanter bliver slået og isoleret for at gøre dem føjelige nok til at bære rundt på turister. Tigre holdes lænket i små betonbure, så turister kan tage selfier med dem. Løver tages fra deres mødre kun få uger gamle, for at turister kan klappe dem.

Vi arbejder for, at vilde dyr kan forblive i naturen, hvor de hører til. Men så længe turister betaler for at lade sig underholde af vilde dyr, lige så længe vil dyrene blive taget fra naturen og tvunget til et usselt liv i fangenskab.

Sammen med Oxford Universitet har vi afsløret, at op mod 550.000 vilde dyr over hele verden lider i turistindustrien. Sammen kan vi stoppe det.

Læs rapporten om vilde dyr i turistindustrien >>

Send en opfordring til rejseselskaberne

Turister opsøger attraktioner med vilde dyr, fordi de er dyreelskere. For det meste foregår mishandlingen nemlig skjult bag facaden, så turisterne ser den ikke. Forskerne fra Oxford Universitet gennemgik over 50.000 anmeldelser på TripAdvisor og fandt ud af, at 80 % gav gode anmeldelser til steder, hvor dyrene bliver mishandlet.

Hjælp os med at afsløre dyrenes lidelser i turistindustrien. Vi har allerede overbevist over 100 rejseselskaber om at droppe elefantridning og –shows. Og efter pres fra over en halv million dyrevenner, der har bakket op om vores underskriftsindsamling, vil TripAdvisor nu stoppe med at sælge billetter til attraktioner, hvor turister kan komme i nærkontakt med dyrene. Det vil sige for eksempel steder hvor man kan ride på elefanter, få taget en selfie med en tiger eller svømme med delfiner.

Men der er stadig selskaber, der tilbyder underholdning med vilde dyr – og du kan hjælpe os med at lægge pres på dem. 

Her lider dyrene mest >>

Billeder: World Animal Protection

Del i dit netværk:

Pinterest Google +