Vilde dyr hører til i naturen

Elefanter bliver slået og isoleret for at gøre dem føjelige nok til at bære rundt på turister. Tigre holdes lænket i små betonbure, så turister kan tage selfier med dem. Løver tages fra deres mødre kun få uger gamle, for at turister kan klappe dem.

Vi arbejder for, at vilde dyr kan forblive i naturen, hvor de hører til. Men så længe turister betaler for at lade sig underholde af vilde dyr, lige så længe vil dyrene blive taget fra naturen og tvunget til et usselt liv i fangenskab.

Sammen med Oxford Universitet har vi afsløret, at op mod 550.000 vilde dyr over hele verden lider i turistindustrien. Sammen kan vi stoppe det.

Læs rapporten om vilde dyr i turistindustrien >>

Turister opsøger attraktioner med vilde dyr, fordi de er dyreelskere. For det meste foregår mishandlingen nemlig skjult bag facaden, så turisterne ser den ikke.

Hjælp os med at stoppe dyrenes lidelser i turistindustrien. Vi har overbevist over 225 rejseselskaber om at droppe elefantridning og –shows. Og med underskrifter fra over en halv million dyrevenner har vi lagt pres på TripAdvisor, så de stopper med at sælge billetter til attraktioner, hvor turister kan komme i fysisk nærkontakt med dyrene. Det vil sige for eksempel steder, hvor man kan ride på elefanter, få taget en selfie med en tiger eller svømme med delfiner i fangenskab.

Her lider dyrene mest >>

Billeder: World Animal Protection

Jeg vil være en dyrevenlig turist

Rejsebranchen vrimler med tilbud om underholdning med vilde dyr, for eksempel elefantridning, tigerselfies eller delfinshows. Og så længe turisterne betaler for det, fortsætter udnyttelsen og mishandlingen af dyrene.
Du kan være med til at mindske efterspørgslen: Skriv under på at du vil være en dyrevenlig turist.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs også vores persondatapolitik

Del i dit netværk:

Pinterest Google +