Ud af buret: Stop landbrugsdyrenes lidelser i EU

Hvad er det, vi gør ved landbrugsdyrene?

Dyr er sansende væsner, der kan føle smerte, frygt og glæde. I landbruget i EU lider hundrede millioner af dyr – men vi ser det ikke. De lever i bure og kommer aldrig ud. De kan ikke bevæge sig rundt. De er enten isoleret fra deres artsfæller eller klemt sammen under klaustrofobiske forhold.

  • Søer føder fastlåst af metalbøjler på et betongulv, og pattegrisene må die gennem tremmer, mens soen ikke engang kan vende sig.
  • Kaniner, vagtler og høns lever hele livet mast sammen i golde bure.
  • Tremmekalve er isolerede i bure de første otte uger af deres liv.
  • Gæs og ænder er spærret inde i små bure, hvor de tvangsfodres, så de kan bruges til foie-gras.

En foie-gras-and efter tvangsfodring / En so i fareboks

Mange af dyrene bliver syge eller invalideres, og utallige dør i produktionen, inden de når at blive til billigt burkød på forbrugernes tallerkener.

Sammen kan vi stoppe dyrenes mareridt

Det er på tide at sige nej til bure i europæisk landbrug. Med din underskrift kan du være med til at kræve et forbud mod bure til landbrugsdyr i hele EU. Hvis en million borgere skriver under på Det Europæiske Borgerinitiativ, er EU-Kommissionen forpligtet til at tage spørgsmålet op.

Vi har nu indsamlet 1 mio. underskrifter - men erfaringen fra tidligere borgerinitiativer viser, at ikke alle underskrifter vil blive erklæret gyldige, for nogle ikke er udfyldt korrekt. Derfor skal vi op på 1,3 mio. underskrifter for at sikre, at landbrugsdyrene bliver sat på EU-Kommissionens dagsorden

Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. De gemmes på sikker vis og bliver udelukkende brugt til at bekræfte din underskrift. Hvis du vælger at modtage e-nyheder fra World Animal Protection Danmark, kan du til enhver tid afmelde igen.

Det Europæiske Borgerinitiativ

Vi er gået sammen med over 145 organisationer i EU om Det Europæiske Borgerinitiativ ’End Cage Age’. Borgerinitiativet kræver et forbud mod bure til landbrugsdyr i hele EU. Vi arbejder sammen om at skaffe en million gyldige underskrifter til kampagnen.

Se alle organisationer, der deltager >>

Se ofte stillede spørgsmål og svar om kampagnen >>

Sammen kan vi beskytte dyrene. Sammen kan vi få dem ud af buret.

Skriv under nu >>

Del i dit netværk:

Pinterest