Til pressen

I World Animal Protection Danmark står vi til rådighed for forspørgsler fra journalister og andre presserelaterede henvendelser.

Har du brug for baggrundsviden, fakta eller idéer til din historie, står vores presseteam klar til at hjælpe dig. Vi kender mediernes arbejdsvilkår og står til rådighed – også udenfor normal kontortid – med kilder, billeder og andet materiale.

Pressechef

Du kan kontakte pressechef Kenan Seeberg på telefon 21731722 eller kenanseeberg@worldanimalprotection.dk.

Henvendelser, der ikke er presserelaterede, bedes rettes til vores Supporter Service på info@worldanimalprotection.dk.

Mød vores talspersoner

Gitte Buchhave, direktør i World Animal Protection Danmark

Gitte Buchhave
Direktør

Mail: gittebuchhave@worldanimalprotection.dk
LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/gitte-buchhave-b48311b0/

Gitte er direktør for World Animal Protections danske afdeling. Hun arbejdede i en årrække i den engelske afdeling som chef for fundraising, før hun i 1997 stiftede World Animal Protection Danmark. Den danske afdeling er i dag et ud af 12 landekontorer i den internationale dyrebeskyttelsesorganisation.

Esben Sloth, programchef i World Animal Protection Danmark

Esben Sloth
Programchef

Mail: esbensloth@worldanimalprotection.dk
LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/esben-sloth-3225922/
Twitter: @ESloth

Esben er chef for program- og kampagneafdelingen, der arbejder med beskyttelse af vilde dyr og landbrugsdyr. Han har ansvaret for vores politiske interessevaretagelse og samarbejder med en lang række organisationer om at sikre dyrevelfærd for danske og udenlandske dyr. Herudover er han ansvarlig for arbejdet med handelsaftaler og CSR.

Pernille Fraas Johnsen, seniorrådgiver i World Animal Protection Danmark

Pernille Fraas Johnsen
Seniorrådgiver, Landbrug

Mail: pernillefraasjohnsen@worldanimalprotection.dk
LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/pernille-fraas-johnsen-4ba70943/
Twitter: @PernilleFraas

Pernille er uddannet agronom med speciale i dyreadfærd og dyrevelfærd gennem en M.Sc. i Applied Animal Behaviour and Animal Welfare fra Edinburgh Universitet og efterfølgende en ph.d.-grad i Etologi fra Københavns Universitet. Hun var medlem af Det Dyreetiske Råd fra 2016 til 2022. Med en baggrund i landbrugsdyr varetager hun i dag vores politiske og organisatoriske arbejde for bedre dyrevelfærd for landbrugsdyr i Danmark.

Stephanie Kruuse Klausen, kampagneansvarlig i World Animal Protection Danmark

Stephanie Kruuse Klausen
Kampagneansvarlig, vilde dyr

Mail: stephanieklausen@worldanimalprotection.dk
LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/stephanie-kruuse-klausen/
Twitter: @stephkruuse

Stephanie har en kandidatgrad i Animal Science fra Københavns Universitet og er ansvarlig for vores arbejde med vilde dyr. Stephanies primære ambition er at sikre og forbedre dyrevelfærden i underholdnings- og turistindustrien samt i modebranchen. Her er hun med til at løfte og drøfte problemstillinger vedrørende brugen af vilde dyr henimod de dyrevenlige løsninger i et etisk og bæredygtigt perspektiv.