Organisation og økonomi

World Animal Protection Danmark er en del af en global dyrebeskyttelsesorganisation. Vi eksisterer for at beskytte dyr verden over og sikre dem bedre vilkår.

I mere end 70 år har vi inspireret og påvirket mennesker, organisationer og regeringer til at forbedre forholdene for verdens dyr. Vi er med til at skabe positive forandringer for dyr ved at afsløre og stoppe dyremishandling og bane vejen for bæredygtige løsninger – globalt såvel som lokalt. 

Vi har kontorer i 12 lande og samarbejder med en række lokale partnerorganisationer rundt omkring i verden.

World Animal Protection Danmark er som velgørende forening godkendt af de danske skattemyndigheder til at modtage fradragsberettigede bidrag og skattefri arvebeløb.

Vedtægter

Økonomi

Takket være bidrag fra privatpersoner, fonde og virksomheder kan vi år efter år give dyr over hele verden et bedre liv. Vi er meget omhyggelige med anvendelsen af støtten, så vi kan hjælpe flest mulige dyr.

Det gik pengene til i 2022
Det gik pengene til i 2022: Projekter, oplysninger og kampagner: 78 % Indtægtsgivende aktiviteter: 11 % Adminstration: 9 % Nyhedsbreve m.v.: 2 %
Elefant i Kindred Spirit-reservatet foto: Spencer Rohatynski
black bear
An African grey parrot perched on a tree branch in Uganda

Ledelse

Den årlige generalforsamling er World Animal Protection Danmarks øverste myndighed. Foreningens overordnede ledelse varetages af bestyrelsen, som ansætter direktøren til at lede den daglige drift af foreningen.

Direktør i World Animal Protection Danmark 
Gitte Buchhave

Dansk bestyrelse 
Pernille Sams, formand
Peter Mollerup, næstformand
Sanne Rosbøg
Anne Skare Nielsen
Steve McIvor, International CEO

International bestyrelse 
Joanna Kerr – Chair International Board
Sarah Ireland – Deputy Chair International Board
Berangere Michel
Christine Lloyd
Franc Cortada
Jamie Patrick Craig
Mwikali Muthiani
Sandra Bereti
Svetlana Ignatieva