Protestér mod Taijis delfinslagtning

22/01/2014

Den årlige slagtning af delfiner, der finder sted i Japan denne uge, vækker stærke følelser – og med god grund, for dyrene udsættes for stress og smerte.

Denne artikel blev skrevet, da vi hed WSPA. Læs om, hvorfor vi har ændret navn.

Den årlige slagtning af delfiner i Japan er i gang. Du kan gøre din stemme hørt.

WSPA er imod jagt af havpattedyr, da vi mener, at det umuligt at slå dem ihjel, uden at dyrene bliver udsat for smerte og stress i uacceptabelt omfang. Lige nu er flere af vores partnerorganisationer i Japan og kæmper for delfinerne ved at lægge pres på politikere - blandt andet ved at bruge den modstand, der er i den japanske offentlighed. Vil du hjælpe, så kan du gå ind på hjemmesiden: Save Japan Dolphins, der har en kampagne, hvor du kan protestere mod slagtningen.

Hos WSPA fortsætter vi med at støtte vores partnerorganisationer i deres arbejde for delfinerne.

Et bedre sted for dyr i 2013

Bhoori nyder livet i bjørnereservatet Zarnesti i Rumænien

Her i begyndelsen af det nye år, vil vi takke for alt, vi kunne gøre for dyr i året, der gik. Takket være alle de mennesker, der tror på og kæmper for sagen,...

På fode efter tyfonen

Jeniffer Inamarga og datteren Ruth foran familiens hønsehuse, hvoraf et kollapsede i vandmasserne. Flere hundrede fugle druknede.

Da vi satte ind med nødhjælp til de dyr, der overlevede den værste tyfon i Filippinernes historie, gav vi samtidig deres ejere en mulighed for at komme på fode...