Sat i verden for at lide

Kylling er forbrugernes favoritkød. Men alt for ofte lever slagtekyllingerne under helt uacceptable forhold – og endnu flere kyllinger vil lide i takt med, at efterspørgslen stiger.

Hvert år bliver der på verdensplan opdrættet 60 milliarder slagtekyllinger. To tredjedele af dem lever tæt presset sammen på alt for lidt plads, ofte uden frisk luft  eller dagslys. De har ikke plads til at skrabe, hakke eller sprede vingerne.

Fordi kyllingerne er blevet avlet til at vokse sig unaturligt store på unaturlig kort tid, bliver mange af dem syge og har smerter.

Slagtekyllinger, der lever tæt presset sammen i et industrielt kyllingeopdræt.

Skriv under nu

Som en af verdens største fastfood-kæder kan KFC være med at til sætte en stopper for de lidelser, som milliarder af slagtekyllinger udsættes for.

Skriv under og bed KFC om at hjælpe os med at forbedre kyllingernes forhold.

  • De bliver halte og har stærke ledsmerter
  • Deres hjerte og lunger er overbelastede
  • De har sår og svidninger på krop og ben

Kyllingerne kan ikke udføre deres naturlige adfærd. Jo større de bliver, jo mindre plads har de, indtil de til sidst næsten ikke kan bevæge sig. Og deres strøelse er så dårlig, at de ofte står de i deres egen afføring.

Kæmp for kyllingerne

Sammen kan vi hjælpe kyllingerne.

Vi vil have KFC til at forbedre livet for de millioner af kyllinger, hvis kød fastfood-kæden serverer for sine kunder verden over. Vi vil have selskabet til at forpligte sig til at bruge kyllinger, der vokser langsommere, og som har mere plads, mere strøelse og dagslys – alt sammen noget, der vil forbedre deres livskvalitet.

Skriv under nu og bed KFC om at være med til at sætte en stopper for kyllingernes lidelser.

Bemærk at filmen her på siden viser forholdene i et typisk industrielt opdræt af slagtekyllinger. Filmen viser ikke en leverandør til en bestemt fødevarevirksomhed.

Del i dit netværk:

Pinterest Google +