Gade- og familiedyr

Hunde bliver masseaflivet, og arbejdsheste slider sig ihjel. Det er virkeligheden for mange gade- og familiedyr. Vi arbejder for at give dyrene et bedre liv.

Vi vaccinerer hunde mod rabies og rådgiver myndigheder om dyrevenlige og effektive metoder til at håndtere problemerne med deres hundebestande.

Vi underviser ejere af heste, æsler og muldyr i at passe godt på deres dyr og sørger for dyrlægebehandling til de sårede og syge arbejdsdyr.

Dyr, der er del af dagligdagen

I lokalsamfund verden over er dyr en del af dagligdagen, hvad enten der er tale om heste og æsler, der bruges som arbejdsdyr, eller hunde og katte, der er familiers kæledyr. Også de utallige herreløse hunde, der bor på gaden i mange byer, påvirker menneskers liv, når de er smittebærere af livsfarlige sygdomme som rabies.

Mange steder bliver arbejdsdyrene behandlet dårligt og slider sig ihjel eller bukker under for sygdomme, der kunne være behandlet. Og hvert år bliver millioner af hunde aflivet på smertefuld vis i et ineffektivt forsøg på at stoppe sygdomsspredning.

Vi mener, at arbejds- og kæledyr skal behandles godt og ansvarligt, og at der skal findes dyrevenlige løsninger til at håndtere herreløse dyr.

Del i dit netværk:

Pinterest