Stressede og syge skildpadder lider hele livet i små bassiner

Cayman Turtle Centre: Island Wildlife Encounter (CTC) på Caymanøerne er den eneste turistattraktion i verden, hvor turister kan holde og klappe havskildpadder, der er blevet opdrættet for deres køds skyld. Det er ekstremt stressende for skildpadderne, der ofte går i panik, når de bliver løftet op. Der er eksempler på, at turisterne taber skildpadderne, så de får slemme skader og kan dø.

Centeret avler tusindvis af de truede grønne havskildpadder. Turister tage selfies med dem og betale for at spise kød fra slagtede havskildpadder. Dyrene lever tæt presset sammen på alt for lidt plads og er konstant udsat for stress.

Hvert år sender krydstogtselskabet Carnival Cruise Line titusinder af deres passagerer til centeret. De færreste besøgende er klar over, at skildpadderne lider.

Skriv under nu og hjælp os med at lægge pres på Carnival Cruise Line. Kræv at selskabet tager ansvar for at beskytte havskildpadderne.

En af de værste turistattraktioner

Havskildpadde-farme ligger på top-10 listen over de turistattraktioner, hvor vilde dyr lider mest. Det viser en rapport, som vi lavede i samarbejde med Oxford Universitet i 2016.

De elendige forhold på Cayman Turtle Centre gør det umuligt for skildpadderne at udføre deres naturlige adfærd.

Skriv under og læg pres på Carnival Cruise Line

Hjælp havskildpadderne nu! Et af verdens største krydstogtselskaber sender hvert år titusinder af turister til Cayman Turtle Centre. Her lider truede havskildpadder under miserable forhold.

Kræv at Carnival Cruise Line stopper deres ture til stedet.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs også vores persondatapolitik

I naturen dykker grønne havskildpadder ned til 140 meter, og de kan svømme op til 5.000 km om året.

På Cayman Turtle Center lever de tæt presset sammen i små, lavvandede og beskidte bassiner – blot for at turister kan holde dem og spise deres kød.

Havskildpadderne på Cayman Turtle Centre:

  • bliver fejlhåndteret af turister, der bruger dem som rekvisitter på deres ferie-selfies – ofte uden at vide, at dyrene lider
  • har slemme sår, skader og rifter i huden, og mange er syge og misdannede – typisk som følge af de trange forhold i bassinerne
  • lever i lavvandede bassiner, hvor de ikke kan svømme frit rundt, så turisterne hele tiden kan se dem. Det er stressende for dem, fordi de ikke har mulighed for at følge deres naturlige instinkter
  • bider og skader nogle gange hinanden på grund af stress
  • lider af genetiske defekter på grund af indavl – for eksempel fødes nogle skildpadder uden øjne

I vores rapport Cayman Turtle Farm: A continued case for support kan du læse mere om de forhold, havskildpadderne lider under i underholdningens navn.

Carnival Cruise Line: Beskyt skildpadderne nu!

Omkring hver femte turist, der tager på krydstogt, sejler med Carnival Cruise Lines skibe. Selskabet er dermed en indflydelsesrig spiller i rejsebranchen – og bør tage sit ansvar seriøst. Det kan det gøre ved at gå foran med et godt eksempel og ikke støtte steder, hvor dyr bliver mishandlet.

Havskildpadde-centeret er afhængig af krydstogtskibe for at få besøgende til centeret. Mere end 200.000 turister besøger centeret hvert år, og omkring tre fjerdedele af dem er passagerer fra krydstogtskibe.

Vi har siden januar gentagne gange kontaktet Carnival Cruise Line og fortalt dem, hvordan skildpadderne lider. Men selskabet vil ikke stoppe med at sende deres passagerer til stedet.

Andre førende rejseselskaber - som for eksempel Thomas Cook, der ejer Spies - har lyttet til os og taget til efterretning, at mange dyrevenner bakker op om vores sag. Selskabet er nu stoppet med at sende sine kunder til en lang række af de turistattraktioner, hvor vilde dyr bliver mishandlet og udnyttet. Nu vil vi også have Carnival Cruise Line til at beskytte dyrene.

Skriv under nu >>

Del i dit netværk:

Pinterest Google +