Din arv – dyrenes fremtid

Du kan gøre en forskel for de mange dyr verden over, der har brug for vores hjælp, hvis du tilgodeser os i dit testamente

Bestil vores arvefolderBestil

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs også vores persondatapolitik

Hvert år redder vi tusindvis af hunde fra at blive aflivet ved at vaccinere dem mod rabies. Vi hjælper de mange dyr, der kæmper mod sult og sygdomme efter at være blevet ramt af naturkatastrofer. Milliarder af landbrugsdyr får et bedre liv takket være vores indsats for at forbedre deres leveforhold. Og vilde dyr over hele verden kan gå en tryggere fremtid i møde uden frygt for at blive taget til fange og mishandlet. 

Alt dette kan vi kun opnå takket være dyrevenner, der støtter vores arbejde. Ved at betænke os i dit testamente er du med til at sikre, at vi kan fortsætte med at beskytte verdens dyr – langt ud i fremtiden. 

Det er nemt at oprette testamente, og det kan give ro i sindet at vide, hvordan din arv bliver fordelt. Med et testamente undgår du samtidig unødig forvirring blandt dine efterladte.

Du kan også vælge at betænke en organisation, som har særlig betydning for dig i dit testamente, uden at arven til dine øvrige arvinger ændres. 

Værd at vide

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om dit testamente her.

Se hvordan vores arbejde gør en forskel:

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer godt i gang med dit testamente, kan du bestille vores arvefolder.

Del i dit netværk:

Pinterest