Hunde

Stop masseaflivningerne af hunde

Støt vores arbejde for at hjælpe hundene. Dit bidrag bliver brugt, hvor behovet er størst for hjælp til dyr over alt i verden, herunder til vores arbejde for at stoppe masseaflivning af hunde og indføre dyrevenlige løsninger.

Vi viser vej til en bedre løsning for hundene

Masseaflivninger af hunde er nyttesløse

Verden over er der lande med store problemer med rabies og andre sygdomme, som bliver spredt via herreløse hunde, eller hunde der løber frit rundt. Landenes regeringer mangler ofte ressourcer til at tage hånd om problemet med hundene, og typisk er kendskabet til dyrevelfærd i de rabiesplagede lande ikke særlig højt. Derfor forsøger myndighederne ofte at løse problemet med brutale masseaflivninger af gadehunde og fritløbende hunde. Hundenes lidelser er dog nyttesløse, for masseaflivninger stopper ikke spredningen af rabies. 

Det dyrevenlige og effektive alternativ

Massevaccination af gadehunde og fritløbende hunde er den eneste effektive metode til at bekæmpe sygdommene på. Faktisk er det muligt helt at udrydde sygdomme som rabies gennem vaccinationer. Vi har vaccineret hunde i blandt andet Bangladesh, Bali, Zanzibar, Filippinerne og Kina. 

De gode erfaringer bruger vi til at overbevise myndigheder i endnu flere lande om, at de skal indstille masseaflivningerne af gadehunde og fritløbende hunde og i stedet vaccinere og sterilisere/kastrere hundene. 

Læs mere om succeserne med at vaccinere hunde

Del i dit netværk: