Persondatapolitik

Vi respekterer alle besøgende på vores sider, og vi behandler dine oplysninger sikkert og ansvarligt

De følgende spørgsmål og svar forklarer, hvilke typer af informationer vi beholder, og hvordan vi bruger dem. 

Informationer indsamlet via dine støttebidrag 

Personlige oplysninger 

Når du støtter World Animal Protection økonomisk, registrerer vi dine oplysninger, f.eks. navn, adresse og bidragets størrelse, til brug for vores fremtidige kommunikation med dig. 

Vi skal oplyse dit CPR-nummer til SKAT, hvis du skal have fradrag på selvangivelsen for dine støttebidrag. Du kan ikke selv indberette disse beløb til SKAT.  

Vi leverer kun personlige oplysninger til tredjepart, hvis der er tale om er samarbejdspartnere, som er bundet af en fortrolighedsaftale, eller hvis vi er juridisk bundet til at udlevere information til politi eller andre organer (f.eks. ved misbrug af et stjålet kort, phishing og lignende). Vi handler ikke med personlige oplysninger i markedsføringsøjemed. 

Betaling via Betalingsservice

I vores arbejde for at beskytte verdens dyr er vi helt afhængige af private bidrag. For at sikre, at flest mulige af vores indtægter går til vores projekter, anvender vi Nets’ Betalingsservice som er den billigste og sikreste måde til at modtage betalinger.

Når du har sagt ja til at støtte os, sender vi en anmodning til din bank via Betalingsservice. For at oprette en betalingsserviceaftale kræver Nets, at vi oplyser registrerings- og kontonummer på den konto, som Betalingsserviceaftalen skal tilknyttes. Vi noterer dig i vores medlemsliste og sender oplysningerne sammen med dit medlemsnummer til Nets, som sender oplysningerne videre til dit pengeinstitut. Efter to dage får vi et kodenummer tilbage, som knytter dit medlemsnummer til din bank. Herefter sletter vi oplysningerne om dit registrerings- og kontonummer.

Betalingsservice kræver desuden, at vi beder om dit CPR-nummer. De bruger CPR-nummeret til at sikre, at de kontooplysninger, vi har sendt, rent faktisk er dine.  

Betalingsservice sikrer, at vi i World Animal Protection nemt og effektivt kan administrere dine bidrag. Alle personoplysninger ligger i lukkede, krypterede systemer. Den eneste, som har adgang til din konto, er dig selv og din bank.

Betaling via kreditkort på hjemmesiden

Støtter du via hjemmesiden bliver hele dit kortnummer krypteret. Vi kan aldrig se dit kortnummer. 

Informationer indsamlet via hjemmesiden

Hvilken type information indsamler vi via hjemmesiden?  

Hos World Animal Protection Danmark vil vi gerne tilbyde vores brugere en overskuelig og brugervenlig hjemmeside. For at sikre os, at indholdet på siden er relevant og til at finde rundt i, benytter vi os af cookies.  

I forbindelse med den generelle optimering af hjemmesiden og kampagnevirksomhed anvendes såkaldte re-targeting cookies. Det betyder, at besøgende på worldanimalprotection.dk registreres i fuldt anonymiserede og sammenlagte segmenter. Disse segmenter kan på et senere tidspunkt danne grundlag for målrettet annoncering via AdForm, Google Adwords og Facebook, så vi kan vise dig den information, som vi formoder, er mest relevant for dig.

Der indsamles ingen personlige eller personhenførbare oplysninger i forbindelse med opsamlingen af brugersegmenter. Derudover opfordrer vi brugerne til at afgive personlige oplysninger i visse sammenhænge, hvor det er nødvendigt, f.eks. ved støttebidrag og eller tilmeldinger til vores nyhedsbrev. 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om f.eks. besøgstidspunkt, -varighed osv.

Når du besøger worldanimalprotection.dk eller en underside til worldanimalprotection.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere her for at få en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk. 

Du kan besøge Google for at fravælge Googles målrettede annoncering. 

Informationer vi beholder 

Vi beholder upersonlige oplysninger, så som IP-adresser, oftest besøgte sider og hentede filer. Dette giver os information om sidens præstation, om hvor mange besøgende, vi har på siden, hvilke sider, der er mest populære og hvor tit vores besøgende er inde på siden. 

Generelt

Persondataloven 

World Animal Protection behandler al personlig information i henhold til persondataloven fra år 2000. Dette indebærer, at du altid har ret til at stoppe al kommunikation med os og vores partnere.  

Hvis du vil afmelde informationsudsendelser kan du kontakte os.

Læs mere om persondataloven på Datatilsynets hjemmeside >> 

Del i dit netværk: